Napjainkban az egész szobát beterítő szőnyegek már kezdenek kimenni a divatból. Na de a gyerekeknek szükségük van valamire a popsijuk alá, hogy meg ne fázzanak – ideális esetben egy játék szőnyegre, amely biztonságos és a színei, mintái még szórakoztatják is a babát. A minőségi termékek, így a Parklon játszószőnyegek sem a legolcsóbbak, viszont itt van mindjárt 10 ok, amiért érdemes egy színvonalasabb darabba invesztálni: 


Parklon játszószőnyeg

 

1. IZOLÁL

A Parklon játszószőnyeg garantálja, hogy a gyermek nem fog felfázni, hiszen minőségi anyagainak hála remekül izolál. Ha az ember ráül, perceken belül érzi is a kellemes meleget, így a gyerkőcök biztonságban játszhatnak rajta.

 

2. ZAJFALKÉNT MŰKÖDIK

Lakás, panelház... mind tudjuk milyen zavaró tud lenni, ha a gyerekek zajosak a játék közben, de hát ez a játék egyik velejárója...Mit tegyünk tehát, hogy a szomszédokat ne zavarjuk?  A játszószőnyeg nem enged át semmi zajt az alattunk lakókhoz, a különleges, csiszolt gyémánt formájú réteg tompítja az ütést és ugrálást. Nem probléma ha a gyerkőc elesik, fenékre huppan, vagy a játékot ledobja a szőnyegre - a hancúrozás zajmentes marad :)


 

3. BIZTONSÁGOS

Természetes, hogy a gyerekek folyamatosan ide oda futkároznak és nem csupán a szabadban, hanem a lakásban is. A játszószőnyegen csúszásgátló rétege 100% biztonságot nyújt a futkosáshoz, a  négykézláb mászáshoz, hempergéshez és ha véletlen elesne, a puha anyag felfogja és tompítja az ütés erejét.

 

4. PUHA

Kikopott könyök vagy térd a ruhákon - na ez a Parklon szőnyegnél biztosan nincs :) Anyaga puha és gyengéd, így a gyerkőc tényleg biztonságban, otthon érzi magát rajta

Parklon játszószőnyeg


Parklon játszószőnyeg

 

5. STRAPABÍRÓ

Nem csak puha, de ellenálló is. Strapabíró a vízzel, kosszal, étel pacákkal szemben, de egy kis harapdálás sem okoz neki gondot. Anyaga formatartó, illetve tisztításához elég egy nedves/ száraz rongyocska és máris készen vagyunk! A víz vagy mosószer nem viszi le a színt a szőnyegről.

 

6. EGÉSZSÉGRE NEM ÁRTALMAS

A Parklon  játszószőnyeg minőségi PE habból, illetve PVC-ből készül. Mind a két anyag hipoallergén, illetve nem tapadnak meg rajta a baktériumok és a por sem - így már újszülöttek számára is kiválóan alkalmas


7. KÖNNYŰ ÉS PRAKTIKUS

Egy óriási előnye az is, hogy könnyű, valamint gyorsan és egyszerűen lehet tárolni - a szőnyeget pillanatok alatt  össze lehet tekerni vagy a hordozható  kemping változatok esetében összehajtani, bedobni a hozzá való táskába és máris kész a rend. Akár 1 évig is össze lehet tekerve, garantáltan nem fog eldeformálódni! Ráadásul így a szállítása is igazán praktikus.

 

8. MULTIFUNKCIONÁLIS

Legyen kisebb vagy nagyobb méret, az összes Parklon szőnyeg multifunkcionális és praktikus. A Parklon valahol nem csak a gyerekeket veszi figyelembe, hanem a szülők életét is megkönnyíti - például az összehajtható kemping szőnyeg a hozzá tartozó praktikus táskájában jöhet a parkba, a strandra, egy piknikre, így babánk vendégségben vagy a nagymamánál is élvezheti kedvenc szőnyegét :)

Legyünk bárhol, az biztos, hogy a gyerkőc puha, kényelmes és száraz helyen fog szórakozni, aludni és játszani.

 

Parklon játszószőnyeg


Parklon játszószőnyeg

 

9. SZÓRAKOZTAT ÉS FEJLESZT

A praktikus játszószőnyeg - a kemping típus kivételével - 2 vidám, fejlesztő oldallal rendelkezik, melyet tetszés szerint váltogathatunk. A fantáziát serkentő, gyönyörű design rögtön megragadja a gyermekek figyelmét és garantáltan imádni fogják! Legyen szó állatkákról, csillagokról vagy a kisváros mintáról, a vonzó színek és betűk egyszerűen elvarázsolják a gyerekeket.

 

10. HOSSZÚTÁVÚ BEFEKTETÉS

A Parklon játszószőnyeg többféle méretben és színváltozatban választható, így biztosan mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő szőnyeget. Az ára valóban magasabb, mint egy egyszerű szőnyegnek, viszont ha  a gyerekek boldogságáról, biztonságáról és kényelméről van szó, akkor a minőségbe érdemes pénzt fektetni. A Parklon játszószőnyegek 10 éves használati ideje pedig elég meggyőző, ugye? :)

Te is ilyen nagyszerű játszószőnyeget keresel?

▶▶▶ Nézd meg milyen menő minták közül választhatsz: Katt! ◀◀◀