A tavaszi és nyári időszakban minden izgő-mozgó gyerkőc a szabadban szeret játszani és szinte az egész napot a friss levegőn töltik. Az önfeledt mókázáshoz azonban olyan játékokra van szükség, amik akár órákra képesek lekötni a kicsik figyelmét úgy, hogy közben meg is tanítják őket bizonyos dolgokra.

De melyik játék képes erre?

Milyet válassz, hogy tuti legyen a siker?

Manapság mindenki olyan kreatív és egyedi játékot keres, ami még a legenergikusabb gyerkőcöket is magával ragadja. Ezt a célt szolgálják a házikók is, amikben különböző szituációkat lehet eljátszani, miközben a picik megtanulják például az eszközök nevét, vagy az egyes folyamatokat. Kipróbálhatják magukat felnőttként, akik elvégzik a ház körüli teendőket, amihez ráadásul minden extra felszerelést megkapnak. Nem semmi, igaz?

 

A fogadó témájú fa házikóban például csodálatos ételeket készíthetnek egymásnak és a vendégeknek is, amihez minden szükséges konyhai eszköz rendelkezésre áll. Ez a hely nem csak a fantáziát indítja be, de akár órákon át képes beszippantani a gyerkőcöket ebbe a fantasztikus világba.

 

Tudj meg többet a Piknik házikóról és a Kerti lakról!

Egy kellemes kerti piknikre is van lehetőség, hiszen ez a típusú házikó mindent biztosít a konyhasaroktól kezdve, az asztalokon és padokon át, a kandallóig és a kiszolgáló ablakig. Hasonlóan jól mulathatnak egy olyan házikóban is, ahol a mosogatáson és főzésen kívül a kertészkedés fortélyait is elsajátíthatják.


 
 

Ha viszont olyan rosszcsontról van szó, aki hamar megun minden játékot, és szeret több dolgot is kipróbálni, akkor egy interaktív házikó számára a legjobb választás. Könnyen átalakítható benzinkúttá, ahol megtankolhatja a kocsikat, iskolává, ahol tanárként taníthat, sport fallá, amivel világklasszis kosaras válhat belőle, vagy élelmiszerbolttá, ahol bolti eladóként szolgálhatja ki a vásárlókat.

 

A lehetőségek tárháza tehát végtelen, hiszen a kis házikók segítségével számtalan játék áll rendelkezésükre, akár egyedül, akár barátokkal együtt veszik birtokba a szuperkuckót. Az órákon át tartó mókázás garantált, amivel fejleszthetik mozgáskoordinációjukat, kreativitásukat, miközben pedig olyan dolgokat tanulhatnak meg, ami később nagy segítség lehet számukra.
 

Mindjárt itt a tavasz!
Téged is érdekel, hogy hol tudod őket beszerezni?

>>Akkor kattints, és nézz körül a jobbnál-jobb házikók között!<<