Anya, apa, két gyermek, akik 4 hétig tesztelték a Parklon termékeket, konkrétan a:

 

▶ PARKLON KEMPING hordozható „Pony“ játszószőnyeget, valamint a

▶ PARKLON PREMIUM „Indian“ játszószőnyeget  


Mi lett az eredmény?

A kis család nevében az apuka, Patrik részletesen leírta a rendkívül pozitív tapasztalatait ezekkel a termékekkel kapcsolatban:

"Rengeteg játék, de főleg a szülőket, illetve gyerekeket segítő eszköz van már a piacon. Mi a Parklon termékeivel találkoztunk és barátkoztunk 4 héten át. Erről szeretnénk most írni, megosztani véleményünket, örömünket.

Kezdjük a PARKLON KEMPING játszószőnyeggel. A praktikus, összerakható kemping matrac pónis mintában.

Uszoda? Játszótér? Vagy egyszerűen a kertben, de legfőképpen kényelmesen? A matrac  tökéletesen megfelel. Praktikus és még jól is néz ki.

A szőnyegen pici hintalovacskák találhatók, több színben. PE anyagból készült, amely rendkívül könnyű – becsomagolva a praktikus, a matrachoz passzoló táskában, kb. 1kg. A képes felület enyhén rugalmas, az egyszínű zöld alja pedig csúszásgátló, így bármely felületen stabil.

A matrac enyhe védő fóliával fedett, tehát vízálló. Így a tisztítás sem okoz gondot – egy piknik közben bármi lecsöppenhet, kiömölhet, de elég egy kis törlés, konyharuha és máris tiszta.

A játszószőnyeg 2 x 1,4 méter, tehát  az egész család - két felnőtt (általában) és két gyerkőc - is kényelmesen elfér rajta, valamint  a 10mm vastagsága opcionális kényelmet biztosít.

Elered az eső és iparkodni kell, hogy el ne ázzunk? Semmi perc alatt összerakható, bele a táskába és már szaladunk is a házba, vagy a kocsihoz.

Már egy ideje a gyermekeim szobájában van a PARKLON KEMPING szőnyeg és rengeteget kibír!  A 14 hónapos fiam egy óriási megpróbáltatás:  harap, karmol, játszik rajta a kis autójával, vonatjával, de a kemping  matracon még egy lyuk, karcolás sincs. Kellemesen meglepett ez az eredmény!

 


Na és mi a helyzet a PREMIUM szőnyeggel?

A kis indiános PARKLON PREMIUM játszószőnyeget először képen láttuk, és már akkor nagyon megtetszett nekünk, de a valóságban szabályosan nem találtunk szavakat.

Extrém puha, gyönyörű élénk színes képekkel, motívumokkal. Szinte 1 másodperc alatt megragadta a fiam figyelmét és  egész nap pihe-puha játékterme volt. Sőt, el is aludt rajta. Csak úgy, kis takaró nélkül.

 

A minőség, a méret és a terhelhetőség abszolút ott van a szeren, egyedül az ár lehet kicsit elrettentő, ez elsőre elég soknak hangzik. De! Egy sima szőnyeg sem olcsóbb manapság ha belegondolunk, ráadásul műszálas, porfogó.  Ezzel szemben a PARKLON PREMIUM Indián mérete 190 x 130 cm, PVC anyagból készült és portaszító réteggel rendelkezik .Továbbá, ha ráfolyik valami, elég egy nedves törlőkendő és máris tiszta!

A szőnyeg gyönyörűen kidolgozott mintázata - a sok színes kép megragadja a gyermek figyelmét akár egy egész napra is.

A játszószőnyeg KÉTOLDALÚ – fordítunk rajta és mindjárt más, új – kis bagoly – színes képek varázsolják el a fiam.


Összefoglalva:

Legyen kisebb vagy nagyobb a gyermekszoba, a Parklon szőnyegek között biztosan megtalálod a megfelelő méretet. Mindkét oldala csúszás ellen biztosított, tehát nem kell alá semmi gumi, egyenesen a talajra, parkettára teríthető.

 

▶▶▶ Nézd meg itt milyen menő mintákban elérhető még a Parklon szőnyeg! Katt! ◀◀◀