Ügyfélszolgálat: 06 20/ 580 2719
Tiny Love játszószőnyeg - Black and White
Tiny Love játszószőnyeg - Black and White Tiny Love játszószőnyeg - Black and White Tiny Love játszószőnyeg - Black and White Tiny Love játszószőnyeg - Black and White Tiny Love játszószőnyeg - Black and White Tiny Love játszószőnyeg - Black and White Tiny Love játszószőnyeg - Black and White
Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

Kontrasztos színek a babák fejlődésének segítéséhez

 

16 990 Ft

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

A babák napról napra folyamatosan fejlődnek. A Tiny Love kifejezetten ezt a fejlődést megerősítő céllal alkotta meg ezt a kontrasztos színekkel és okos funkciókkal ellátott játszószőnyeget, mely a babák veleszületett, ösztönös kíváncsiságát erősíti meg a világ felfedezéséhez.

 • Mérete:  86 x 78 x 45 cm
 • Ajánlott életkor: 0+ hó

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White


A termék a következő kulcsfontosságú területeket fejleszti a 7 Fejlődési Csodából™:

 • Megismerés
 • Nyelv és kommunikáció
 • Finommotoros készségek
 • Érzékelés
 • Nagy motoros készségek
 • Képzelet és kreativitás
 • Érzelmi intelligencia (EQ)

 

7 Developmental Wonders

Mi is az a 7 Fejlődési Csoda™?

Minden Tiny Love játékot és terméket a 7 Fejlődési Csoda™ szemlélete alapján alkottak meg. Ez egy átfogó iránymutatás, a különböző babafejlődési mérföldkövekhez igazítva, melyet a fejlesztőpedagógusok és szakemberek nagy szeretettel és gondoskodással hoztak létre, segítve a szülőket a babák fejlesztésének erősítésében.

7 Developmental Wonders


Életkor szerint

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

0+ hónapos kor - Érzékelés

A játszószőnyeg kontrasztos fekete-fehér színei, textúrái és hangjai az első naptól kezdve stimulálják a baba érzékszerveit. Győződj meg róla, hogy a puha játékhíd kb. 25 cm-re van állítva a baba arcától és hagyd, hogy babád egyszerűen élvezze az egyszerű fekete-fehér geometriai alakzatokat, melyek különösen az újszülöttek látásának stimulálásához lettek kifejlesztve.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

0-2+ hónapos kor - Érzelmi intelligencia, kötődés, kommunikáció

Mozgasd az állítható játékhidat egy laza pozícióba és élvezd a minőségi kötődési időt gyermekeddel, élvezd a játékot és az egymáshoz való kapcsolódást, mialatt erősíted fejlődését. Mutasd meg a babának a különféle tevékenységeket, beszélj a figurákról egyszerű mondatokban ("Itt van Marie, a sündisznó") vagy egyszerűen élvezd az értékes szemkontaktust és beszélgess csemetédhez. A különféle lógó figurák és játékok segítik a nyelv és kommunikációs készségek fejlődését, a figurák nagy szeme pedig hozzájárul az érzelmi intelligencia fejlődéséhez.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

 

2-4 hónapos kor - Nagymotoros készségek, hason töltött idő

Helyezd a játszószőnyeg puha könyvét a babád elé, amíg hason fekvő pozícióban van. A könyvecske egyedi, kontrasztos grafikái - például a céltábla, a kis csillagok vagy a házikó - a csecsemők figyelmét felkelti és meg is tartja, segítve őket hosszabb időt tölteni hason fekvő helyzetben.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

3-5 hónapos kor - Finommotoros készségek

A különféle textúrájú anyagok bemutatása a babának segíti a taktilis érzékelés, tapintás fejlesztését és ösztönzi a finommotoros készségek fejlődését is. A játszószőnyeg szatén szalagjai, plüss felhője, ropogós elemei mind gazdagítják a baba tapintási élményeit és segítenek a különféle fogásfajták gyakorlásában, továbbá fejlesztik a szem-kéz koordinációt is. A bájos, vidám karaktereknek a képzelet és fantázia fejlesztésében van kiemelkedő szerepük.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

 

4-6 hónapos kor - Megismerés, ok-okozati összefüggések felismerése

Ahogy a baba növekszik, már kifinomultabb módon fogja felfedezni a játszószőnyeg különféle játékelemeit. Ahogy felismerik az ok-okozati összefüggéseket, rájönnek, hogyan tudják kontrollálni a dolgokat és cselekvéseket. A játszószőnyeg zenélő sünikéje erre remek lehetőségeket kínál. A játék megérintése során létrejövő zenei visszacsatolás a kognitív megismerést és megértést támogatja.


Termékjellemzők

 

 1. A baba által aktiválható zenélő játék segíti az ok-okozati összefüggések megértését
 2. A kis szélharang borz arra ösztönzi a babát, hogy megüsse és megragadja
 3.  
 4. Puha, magaddal vihető könyvecske fejleszti napról-napra a babák látását
 5. Fényes szatén szalagok ösztönzik a babát a kéz és ujj izmainak erősítésére
 6. Csillag alakú rágóka fejleszti a baba taktilis érzékelését
 7. A játékos plüss felhő gazdagítja a baba textúrákkal kapcsolatos tapasztalatait
 8. Kukucska elem segíti a tárgyállandóság megértését
 9. Mosógépben mosható szőnyeg
 10. Tükör a kiterjesztett hason töltött időért és érzelmi intelligencia fejlesztéséért
 11. A fekete-fehér forgó már az első napoktól stimulálja a baba látását.
 12. Az állítható játékhidak alkalmazkodó környezetet teremtenek és helyet biztosítanak a közös tevékenységekhez

 

Várható szállítási idő: 1-2 hét

 

 

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White


Felhasználási módok

Fekvés

A babák a hátukon fekve játszhatnak és élvezhetik a felettük lévő játékokat, továbbá erősíthetik a motoros készségeiket is.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

Hason töltött idő

A fekete-fehér könyvecske és egyéb elemek segítik a hason töltött idő meghosszabbítását és a nagymotoros készségek fejlődését.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

 

Játék ülő helyzetben

A baba ülő helyzetben is felfedezheti a különféle játékokat és élvezheti a bonyolultabb tevékenységeket és funkciókat.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

Kapcsolódási módok

Egyszerűen állítsd úgy a játékhidakat, ahogy a legkényelmesebb és leginkább praktikusabb neked és babádnak.

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

 


Vélemények

"Nagyon szeretem ezt a játszószőnyeget, a kislányomat pedig egyenesen hipnotizálta a fekete-fehér design! A tükröt és a lógó játékokat is nagyon szereti, a csörgő leköti a figyelmét. Tetszik az is, hogy a játékok az igényeknek megfelelően mozgathatóak."

 

"Ez a játszószőnyeg nagyszerű választás volt! Épp költözés zajlik nálunk és a szőnyeg életmentő megoldásnak bizonyult. Könnyen felkapom, magammal viszem, berakhatom a fürdőszobába is, hogy a kislányom ne maradjon egyedül míg gyorsan fürdök. Őszintén szólva azt hittem, hogy majd hamar megunja, de 2 hét elteltével is mindig talál magának valami újat, mindig egyre ügyesebben ragadja meg a játékokat."

 

"A kisfiam már a kezdetektől nagyon aktív volt, a terhesség elejétől kezdve. Folyamatosan mocorgott, nekem pedig sosem volt igazán nyugtom, ez pedig a szülés után sem változott. Mindig mozog és szüksége is van a stimulációra, különben hamar nyűgös lesz. Ezek után vettük meg neki ezt a játszószőnyeget és abszolút nem bántam meg! A fekete-fehér színek jól lekötik a figyelmét, ahogyan a kis figurák is, a szalagokat pedig egyenesen imádja, főleg megrágni szeretné :) Örülök, hogy ezt a típusú játszószőnyeget választottuk, teljes mértékben meghaladta az elvárásaimat!"

 

Tiny Love játszószőnyeg - Black and White

Termék a kosárba került!
Kosár
0 Ft